4.06.2024

Türk Girişim Sermayesi Fon Yöneticileri Yatırım Ofisinin Sanayi Toplantısında Bir Araya Geldi

​Yatırım Ofisi, Türkiye'nin girişim sermayesi ekosistemindeki son gelişmeleri görüşmek üzere Boğaziçi Üniversitesi'nde girişim sermayesi fon yöneticileri ve ekosistemdeki diğer kilit aktörleri bir araya getiren bir sanayi toplantısına ev sahipliği yaptı.

Toplantı, Yatırım Ofisi Başkanı A. Burak Dağlıoğlu'nun Türkiye'nin girişimcilik ekosistemini genel hatlarıyla anlattığı ve bu tür sanayi toplantılarının ekosistemi daha faz​la güçlendirmedeki önemini vurguladığı açılış konuşmasıyla başladı. Startups.watch Kurucusu Serkan Ünsal, toplantıda Türkiye'nin girişim şirketleri ekosistemindeki son gelişmeler hakkında kapsamlı bir sunum yaptı.

Girişim sermayesi fon yöneticileri, toplantıda Türkiye'de teknoloji girişimciliği alanındaki yatırım ve finansman süreçlerine ilişkin deneyimlerini ve geleceğe yönelik stratejilerini paylaştı. İlham veren konuşmalarda Türkiye'nin küresel girişimcilik ortamındaki rekabet gücünü artırmak için mevcut zorlukların ve potansiyel çözümlerin belirlenmesine de odaklanıldı.

Toplantı, katılımcıların bire bir görüşebildiği ve işbirliği fırsatlarını keşfetmeleri için değerli bir platform sunan bir resepsiyonla sona erdi.​​​
" src=
Türkiye; Resilient Partner; Girişim Sermayesi; Startup; Girişimcilik