26.02.2024

Türk İK Yazılım Girişim Şirketi idenfit 1,5 Milyon ABD Doları Değerinde Yatırım Aldı

​​Türkiye merkezli İK yazılım şirketi identfit, Pragma Capital Partners (PCP) liderliğinde ve Türkiye Kalkınma Fonu, Domino Ventures, StartersHub ve Datassist'in katılımıyla düzenlenen finansman turunda 1,5 milyon ABD doları değerinde yatırım aldı.
 
1,5 milyon ABD doları değerindeki yatırım, idenfit'in uluslararası pazarlardaki büyümesinin hızlandırılmasında ve ürün platformunun geliştirilmesinde kullanılacak.
 
İdenfit, tüm İK süreçlerini tek platformda toplayarak İK departmanlarının zamandan tasarruf etmesini sağlayan İK yazılımıyla ön plana çıkıyor. Platform ile vardiya yönetimi, izin yönetimi, performans yönetimi gibi İK süreçleri yönetiliyor.
 
Yatırıma ilişkin değerlendirmelerde bulunan idenfit Kurucusu Nazım Onur Bayındır, küresel bir İK ve iş gücü yönetim platformu oluşturulmasına yönelik güç birliği yapmaktan memnun olduklarını ve çalışmalarını heyecanla sürdüreceklerini dile getirdi.
 
Bulut tabanlı İK yazılım şirketi idenfit bu yatırımdan önce, 2023 Eylül ayında düzenlenen finansman turunda Datassist'ten 6 milyon ABD doları değerinde yatırım almıştı.
" src=
Türkiye; Startup; IK; Yatırım; idenfit