29.02.2024

Daikin Türkiye’nin AR-GE Merkezi, Avrupa Pazarına Yönelik Yeni FWE-F Model Fan Coil Cihazlarını Tanıttı

​​Daikin Türkiye'nin, Sakarya'nın Hendek ilçesindeki fabrikasında geliştirdiği düşük statik basınçlı FWE-F model fan coil cihazları, sadece Türkiye ve BDT ülkelerinde değil, tüm Avrupa pazarında ses getirmeye hazırlanıyor.
 
Türkiye fan coil pazarındaki liderliğiyle tanınan Daikin Türkiye, özellikle hastane, otel, konut ve ofis gibi geniş alanlarda iklim kontrolü için tercih edilen, düşük ses seviyesi ve yüksek performansıyla kapsamlı çözümler sunan FWE-F modeliyle yeniliklere devam ediyor.
 
Teknolojik becerilerini ve ürün kalitesini artırmaya büyük önem veren Daikin Türkiye, "2022 AR-GE Harcamalarına Göre İlk 250 Şirket" araştırmasında 84. sırada yer alarak bu alandaki sürekli gelişimini ve başarısını ortaya koydu.
 
Hendek ilçesindeki fabrikada, mevcut durumda 2.700 metrekarelik bir tesiste yer alan Daikin AR-GE merkezi, Nisan 2024'te faaliyete geçmesi planlanan yeni binanın inşasıyla 6.000 metrekarelik alana ulaşacak. 3,5 milyon Avro yatırım tutarına sahip yeni AR-GE merkezi binası, Daikin'in büyüme potansiyelinin göstergesi olmanın yanı sıra yeni istihdam olanakları yaratacak.
" src=
Türkiye; yenilik; teknoloji; araştırma; geliştirme